Kalite Koordinatörlüğü -

1.   Kalite Koordinatörlüğü
  2. Haberler

İGÜ “QS EECA 2021” sıralamasında ilk 300 Üniversite Arasına Girdi

Üniversitemiz “Uluslararası Akademisyen” kategorisinde 58'inci sırada, “Makale Başına Atıf” kategorisinde ise ilk 100 üniversite arasında gösterilerek büyük bir başarıya imza attı.

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında olmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren, İstanbul Gelişim Üniversitesine bir başarı haberi de "QS EECA 2021" sıralamasından geldi.

Uluslararası Akademisyen, Uluslararası Öğrenciler, Doktoralı Fakülte Personeli, Makale Başına Atıf ve Web Etkisi gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmelerde 'Gelişen Avrupa ve Orta Asya Sıralaması'nda (Emerging Europe and Central Asia - EECA) ilk 300 üniversite arasına girdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, elde ettiği başarıyla Türk Vakıf Üniversiteleri arasında yükselişini tüm hızıyla devam ettiriyor.

QS