KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi!

---

Üniversitemizin Birim Kalite Temsilcilerinin, birimlerinde kalite süreçlerini hızlandırabilmesi ve veriminin artırılmasının önünü açacak Kalite Yönetimi Sistemi eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime Gelişimde Kalite Topluluğunun aktif üyeleri de katıldı.

26-27 Mayıs tarihlerinde Birim Kalite Temsilcilerine ve Gelişimde Kalite Topluluğu'nun Yönetim Kurulu öğrencilerine yönelik olarak TSE Başdenetçisi Sn. Ömer GÜN'ün eğlenceli anlatımlarıyla TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi gerçekleştirildi. Kalite sisteminin ilk ayağı olan kavram ve terimlerin anlatıldığı eğitimimiz, oldukça verimli geçen 2 günün ardından gülen yüzlerle son buldu.

TSE Başdenetçisi Sn. Ömer GÜN başta olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Kalite eğitimlerimizin ilki olan etkinliğimizi, 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz İç Tetkik eğitimimiz takip etti.

TSE Y1

TSE Y2