2024-02 KİDR Hazırlık Çalışmaları Toplantısı

2024-02 KİDR Hazırlık Çalışmaları Toplantısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) bünyesinde hazırlanan 2023 – Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun (KİDR) taslak halini oluşturmak adına 05 Mart 2024 Salı günü, Kalite Koordinatörlüğü başkanlığında ve Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Arda ÖZTÜRKCAN'ın katılımıyla 2024-02 KİDR Hazırlık Çalışmaları Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitelerin yıllık iç değerlendirme süreçlerini izlemek üzere her yıl hazırlanan ve Yükseköğretim Kalite Kuruluna (YÖKAK) sunulan Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlıklarında sona yaklaşıldı.

2023 yılı KİDR hazırlıkları kapsamında, KİDR Alt Çalışma Gruplarının sorumlu liderleri, son aşamadan evvel taslak haline getirilen çalışmaların durumu hakkında Kalite Komisyon Üyelerine bilgilendirmeler yaptı.  Üyelerin interaktif bir yaklaşımla katılım sağladıkları toplantıda mevcut taslakların iyileştirilmesi için gruplar özelinde toplantılar gerçekleştirilmesi planlandı ve üyelerin görüş/önerileri alınarak toplantı sona erdi.