2024-04 Sayılı Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi!

2024-04 Sayılı Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Kalite Komisyonu 13.02.2024 Salı günü Rektör adına görevli Sn. Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT başkanlığında ve Kalite, Akreditasyon ve Uluslararasılaşma'dan sorumlu Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Arda ÖZTÜRKCAN’ın katılımıyla toplandı.

1'inci gündem maddesi ile açılan toplantıda; Kalite Koordinatör Yardımcısı Sn. Kübra ÇELİK, İGÜ 2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) yazım aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sn. ÇELİK, KİDR yazım biçimi, kanıt kullanımı, kanıt başlıklarının yazımı ve olgunluk düzeylerinin belirlenmesi konularına değindi.

Öğrenci Dekanı Sn. Enes KALYONCU ve Çözüm Merkezi Müdürü Sn. Kadir ABATAY'ın TSE ISO:10002 Müşteri Memnuniyeti belgelendirmesi kapsamında izlenmekte olan verilere yönelik sunumuyla toplantıya devam edildi.

Mezunlar ve Mensuplar Koordinatörü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZAN tarafından, 2023 yılı içerisinde Mezunlar ve Mensuplar Koordinatörlüğü özelinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, İGÜ Mezun Takip Sistemi (METSİS) üzerinden izlenmekte olan veriler komisyon üyelerine aktarıldı ve üyelerin öneri/görüşleri alınarak toplantı sonlandırıldı.