Kalite Koordinatörlüğü -

2024 - 05 Sayılı Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi!

gelişim üniversitesi
  1.   Kalite Koordinatörlüğü
  2. Haberler

2024 - 05 Sayılı Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Kalite Komisyonu 27.02.2024 Salı günü Rektör adına görevli Sn. Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT başkanlığında toplandı.

İGÜ Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Alt Çalışma Grubu içerisinde yer alan ve ilgili ölçütlerin yazımından sorumlu liderlerin, ölçütlerin yazımına ilişkin gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Kalite Komisyon Üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Liderler; ilgili ölçütlere ilişkin hazırladıkları metinleri, kanıtları ve belirledikleri olgunluk düzeylerini komisyon üyelerine aktardı. KİDR Alt Çalışma Grubu tarafından hazırlanmakta olan 2023 yılı İGÜ KİDR taslak halinin irdelenmesi maksadıyla 05 Mart 2024 Salı günü 2024 – 02 sayılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlık Çalışmaları Toplantısı planlaması yapıldı ve üyelerin görüş/önerileri alınarak toplantı sonlandırıldı.