Kalite Koordinatörlüğü -

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi!

gelişim üniversitesi
  1.   Kalite Koordinatörlüğü
  2. Haberler

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi!

Üniversitemizin Birim Kalite Temsilcilerinin, birimlerinde kalite süreçlerini hızlandırabilmesi ve veriminin artırılmasının önünü açacak Kalite Yönetimi Sistemi eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime Gelişimde Kalite Topluluğunun aktif üyeleri de katıldı.

26-27 Mayıs tarihlerinde Birim Kalite Temsilcilerine ve Gelişimde Kalite Topluluğu'nun Yönetim Kurulu öğrencilerine yönelik olarak TSE Başdenetçisi Sn. Ömer GÜN'ün eğlenceli anlatımlarıyla TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi gerçekleştirildi. Kalite sisteminin ilk ayağı olan kavram ve terimlerin anlatıldığı eğitimimiz, oldukça verimli geçen 2 günün ardından gülen yüzlerle son buldu.

TSE Başdenetçisi Sn. Ömer GÜN başta olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Kalite eğitimlerimizin ilki olan etkinliğimizi, 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz İç Tetkik eğitimimiz takip etti.

TSE Y1

TSE Y2